Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Impressietekening van het eindresultaat.
• Impressietekening van het eindresultaat. (Foto: Verstoep Bouwkundigen)

Uitbreiding verenigingsgebouw De Bron vanwege groei Hervormde Gemeente Willige Langerak

  •   722 keer gelezen

WILLIGE LANGERAK • Hervormde Gemeente Willige Langerak -het Witte Kerkje- groeit, ondanks de toenemende ontkerkelijking, enorm. Dat betekent dat ook het verenigingsgebouw De Bron mee moet groeien.

Het pand aan De Montignylaan wordt de komende maanden flink verbouwd. Door de bouw van een grote 'ring' om het huidige gebouw heen, moet De Bron veiliger, comfortabeler en multifunctioneler worden voor de huidige en toekomstige gebruikers.

Verstoep Bouwkundigen heeft het ontwerp gemaakt voor de uitbreiding van De Bron; Van Herk Bouw start begin maart met de bouwwerkzaamheden. De verwachting is dat de verbouwing eind september voltooid is.

De verbouwing en uitbreiding van het verenigingsgebouw vragen forse investeringen van de Hervormde gemeente. Aanvullende financiële middelen zijn dan ook hard nodig.

"We doen daarom een beroep op onder andere fondsen en instanties, maar ook op iedereen die onze gemeente een warm hart toedraagt", meldt een woordvoerder.

Op zaterdag 2 februari is er van 10.00 tot 12.00 uur een kijkochtend in De Bron, om nog bruikbare spullen/materialen die straks niet meer terugkeren over te nemen voor een klein bedrag. De opbrengst is voor de verbouwing.

Daarnaast kunnen belangstellenden deze ochtend binnenlopen om te worden bijgepraat over de bouwplannen en/of vragen te stellen aan het bouwteam.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }