Foto: politie Krimpenerwaard
Foto: politie Krimpenerwaard

Twee aanhoudingen voor betreden verboden terrein

112 244 keer gelezen

SCHOONHOVEN • De politie hield dinsdagavond in Schoonhoven een man en een vrouw aan voor het betreden van een leegstaande woning achter een oude timmerfabriek.  

Na een melding namen agenten een kijkje bij het huis aan de Montignylaan. Een oplettende burger had namelijk rond half tien twee personen met zaklampen gezien en boorgeluiden gehoord. In de woning troffen de agenten de man aan. Het was duidelijk dat er aan de deur was gerommeld. Bovendien lag er op de grond van de woning allerlei inbrekersgereedschap. Bij zijn fouillering kwamen ook nog een busje met witte poeder, vermoedelijk harddrugs, en wat pillen naar boven. Hij is daarop aangehouden. 

Na onderzoek bleek er ook nog een vrouw aanwezig te zijn in de woning. Ook zij had een busje witte poeder op zak. Zij is eveneens aangehouden. Beide verdachten mogen woensdag een verklaring afleggen. Het Openbaar Ministerie zal daarna beslissen of de verdachten vervolgd worden voor het betreden van verboden grond, het bij zich hebben van inbrekerswerktuigen en het bezit van harddrugs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden