• De jongen die tankstation Texaco overviel. Foto: politie
• De jongen die tankstation Texaco overviel. Foto: politie

Beelden van overvaller tankstation bij Bureau Rijnmond

112 361 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond heeft donderdagavond beelden getoond van een overval die op dinsdag 23 februari is gepleegd op tankstation Texaco aan de Olm in Krimpen aan den IJssel.

Rond kwart over acht komt er die avond een tiener de winkel binnen. Hij pakt een blikje Red Bull en een pakje kauwgom en legt dat op de toonbank. Even lijkt het erop dat de jongen gewoon wil afrekenen. Als de medewerkster het geld in de kassa wil doen, staat de jongen opeens naast haar achter de balie. Dreigend met een mes eist hij geld. In eerste instantie probeert de vrouw de man nog weg te duwen, maar als hij stekende bewegingen in haar richting maakt, vlucht ze de winkel uit en roept om hulp. Ze ziet nog dat de man geld uit de kassa pakt en er vandoor gaat in de richting van de Vijverlaan.

Het gaat om een blanke jongen van een jaar of 17,18. Hij is ongeveer 1.75-1.80 meter lang en spreekt Nederlands. Tijdens de overval draagt hij een zwarte broek en een zwarte katoenen jas met capuchon. Opvallend is het zwarte schoudertasje dat hij draagt, met de riem schuin over zijn borst. Getuigen hebben de vermoedelijke dader zien rennen over fietspad het Zwanenhalspad, in de volksmond 'Het rode pad' geheten.

Wie meer informatie heeft, kan bellen met: 0800-6070 of anoniem: 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden