Afbeelding

Fietser gewond na aanrijding; bestuurder rijdt door

112 256 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Een 89-jarige fietser uit Krimpen aan den IJssel is dinsdag gewond geraakt nadat hij door een auto was aangereden. De bestuurder ging er na de aanrijding vandoor.

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de rotonde van de Burgemeester Aalberslaan en de Nieuwe Tiendweg. Tijdens het oversteken werd de man geraakt door de spiegel van de auto en viel met zijn achterhoofd op de weg. De bestuurder reed door, maar omstanders ontfermden zich over de fietser. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Door de klap kan de fietser zich weinig herinneren van het ongeval en daarom is de politie op zoek naar getuigen. Agenten hebben sporen veilig gesteld en vonden resten van een linker buitenspiegel. Uit onderzoek blijkt dat deze horen bij een Mitsubishi, type Colt met bouwjaar tussen 2005 - 2008.

Wie meer heeft gezien of informatie heeft over een Mitsibishi Colt met een linker kapotte zijspiegel, kan contact opnemen met de politie via: 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden