Gelijkspel DCV na gezapig duel

Sport 31 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • In een matige wedstrijd verzuimden DCV en VVOR de kop van de ranglijst over te nemen van Berkel, dat verrassend van laagvlieger Rohda '76 verloor.

Het duel in Krimpen eindigde in 1-1. De wedstrijd begon een kwartier later, omdat er geen scheidsrechter kwam opdagen. Na overleg met de KNVB werd Marcello Stuart, die reeds een wedstrijd had gefloten, aangesteld. De wedstrijd zelf kwam pas na 20 minuten op gang. Uit een scrimmage voor het doel van DCV rolde de bal voor de voeten van Rhandy Rademaker, die keeper Bobby Janssen klopte: 0-1.

Dat was het sein voor DCV om het initiatief over te nemen. DCV kwam nog voor de pauze op gelijke hoogte door Mariusz Smolarek: 1-1. Na rust bakten beide ploegen er weinig van. In de slotfase mocht spits Patrick de Reuver niet mopperen, dat hij slechts een gele kaart kreeg na een zware overtreding.