Afbeelding

Vijf nieuwe spelers voor selectie DCV

Sport 80 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Kersverse promovendus DCV uit Krimpen aan den IJssel heeft met vijf nieuwe spelers de selectie voor het komende seizoen definitief rond.

De ploeg van trainer Raymond Kraaijbeek promoveerde op 7 juni via de nacompetitie naar de tweede klasse na een overtuigend tweeluik tegen SEV uit Leidschendam. De Krimpense ploeg wil in die tweede klasse meespelen om een plek in het zogenaamde 'linkerrijtje': oftewel bij de eerste zeven van de ranglijst.

De brede Krimpense selectie wordt niettemin op vijf plekken versterkt. Nieuw bij de Krimpenaren zijn Patrick Groen en Luuk Cummins (Dilettant), Nick Peeters en Jeffrey Schroevers (CVV Zwervers) en Max Blankers (Excelsior Rotterdam). "Wij zien geen reden om onze selectie, die prima in balans is, verder te versterken nu we naar de tweede klasse zijn gepromoveerd”, aldus technisch manager Hans Scheffer in een toelichting. "DCV heeft met jongens uit de eigen opleiding een prachtige promotie bewerkstelligd. Met deze groep, aangevuld met een aantal voormalige DCV'ers willen we in de tweede klasse gaan meespelen voor ten minste een plek in de middenmoot. Van de huidige selectie blijft iedereen de club trouw, inclusief de trainersstaf onder leiding van Raymond Kraaijbeek. We zijn er dan ook van overtuigd dat we onze doelstellingen in het komende seizoen moeten kunnen halen.”

Tweedeklasser DCV opent de oefencampagne op dinsdag 19 augustus met een thuiswedstrijd tegen FC Maense (20.00 uur).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden