KOAG na nieuwe winst fier aan de leiding

Sport 65 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Ook de vierde competitiewedstrijd is voor KOAG in een overwinning geëindigd. Na 70 minuten tegen Vriendenschaar stond 16-10 op het scorebord.

Nadat KOAG was uitgelopen tot 4-1 en vervolgens de nodige kansen miste, kwamen de gasten uit Bodegraven beter in de wedstrijd en sloten bij 5-5 weer aan. De laatste minuten voor rust sloeg KOAG een belangrijk gaatje met een prima goal van Anouk Antonissen.

In deel twee begon KOAG wederom goed. De KING-formatie bracht het gat op vier treffers en ondanks een korte opleving van Vriendenschaar bij 13-11 werd het eigenlijk niet meer spannend.

Het was aan KOAG zelf te wijten dat de voorsprong niet groter werd, want het krachtsverschil was duidelijk.