Afbeelding

Judoka Kevin de Bruin eerste op internationaal toernooi

Sport 175 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Judoka Kevin de Bruin behaalde op het internationale Residentietoernooi in Den Haag overtuigend de eerste prijs. De Krimpenaar scoorde vooral met zijn houdgrepen.

Het talent van judoclub Krimpenerwaard (JCK) won zijn eerste twee partijen met ippon. Hij wachtte de tweede keer wel lang voordat hij toesloeg. Pas dertig seconden voor tijd volgde Kevin het advies op van zijn coach Leon Blaak, terwijl hij op dat moment al twee shido’s achterstond. Kevin kon dit nog rechttrekken. Hij had zijn les geleerd, want nummer drie wierp hij met een o-goshi. En dat leverde hem direct de titel op.

Sascha Röer, Iris van Limbeek, Bas de Jong, Jesse de Bruin, Mick Röer en Joeri de Bruin haalden het erepodium niet.

Judoweekend

De selectiejudoka's van JudoClub Krimpenerwaard beleefden onlangs weer hun jaarlijkse judoweekend. Onder begeleiding van hun leraren en vrijwilligers genoten zij van vele activiteiten, zoals bootcamp, boogschieten, zwemmen, lekker eten, samen slapen en natuurlijk judo.

Op zaterdagmorgen was er een clinic van niemand minder dan Olympisch medaillewinnares Elisabeth Willeboordse. De deelnemers staken veel op van de judotips van deze topper.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden