Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

VV Haastrecht viert 100-jarig jubileum

Algemeen 749 keer gelezen

HAASTRECHT • Voetbalvereniging Haastrecht bestaat honderd jaar en laat dat -101 jaar na de oprichting- niet ongemerkt voorbij gaan. 

“Het eerste feest is al gevierd met het behalen van het kampioenschap, maar we zetten nog een keer de bloemetjes buiten”, meldt voorzitter Bert van Slooten. “Voor de leden is er op 18 juni een speciale feestavond en op donderdag 16 juni is er een receptie voor oud-leden, ereleden en iedereen die ‘in functie’ de voetbalvereniging ooit heeft geholpen.”

VV Haastrecht hoopt dit jaar voldoende geld op te halen om het fraaie sportcomplex verder klaar voor de toekomst te maken, via enkele duurzame investeringen in ledverlichting en zonnepanelen.

Een van de jubileumacties die momenteel loopt is het sparen van voetbalplaatjes bij de plaatselijke Coop-supermarkt. Binnenkort is er een plaatjesruilmiddag. 

Sparta
Ooit begonnen als Sparta, moest de jubilaris na tien jaar de naam wijzigen, omdat er al een Sparta in de buurt was. Bert van Slooten: “Met veel jeugdleden uit Haastrecht en Gouda-Goverwelle vervullen we een belangrijke rol in de samenleving. Gelukkig krioelt het elke zaterdag weer van de kleine voetballers/-sters op ons sportpark. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Van Slooten hoopt dat oud-leden en bestuursleden die geen uitnodiging hebben ontvangen voor de receptie toch komen. “Van niet iedereen hebben we een actueel adres. Ze zijn welkom op de receptie, die we donderdag 16 juni organiseren.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden