Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Kiss the Frog.</p>

• Kiss the Frog.

(Foto: )

In september tweede Krimpen Music Festival

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Stichting Krimpen Presents organiseert zaterdag 17 september de tweede editie van het Krimpen Music Festival. Op het podium staan onder anderen Steffen Morrison en Joe Buck.

“Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar, keert het Krimpen Music Festival in september terug met een veelzijdige programmering”, vertelt Dominique Schouwstra, coördinator programmering & marketing. “Op 17 september wordt het Raadhuisplein hiervoor opnieuw passend omgetoverd tot een festivalterrein.” 

Ruim een half jaar na de eerste editie in 2021 krijgt Stichting Krimpen Presents nog altijd lovende kritieken over het coronaproof Krimpen Music Festival, dat zij hebben neergezet. De organisatie besloot daarom in samenwerking met de gemeente Krimpen aan den IJssel verder te gaan met het concept. Het gratis en voor iedereen toegankelijke muziekfestival in hartje Krimpen staat in het teken van ontmoeten en verbinden. 

Dominique Schouwstra: “Het festival wordt om 14.00 uur geopend door  jazzartiest Steffen Morrison, die recent zijn eerste theatertour in Nederland speelde. Daarnaast treden country/pop singer-songwriter Joe Buck, bekend van ‘The Way You Take Time’ en het programma Beste Zangers, alternative-rockband PEER uit Zeeland en de Krimpense tributeband Kiss The Frog op.”

Het avondprogramma is gericht op jongvolwassenen en feestgangers en wordt ingevuld door Haris en coverband The Night Flight.

Meer informatie: www.krimpenpresents.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten