Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Een vernielde fiets bij de bussluis in Krimpen.</p>

• Een vernielde fiets bij de bussluis in Krimpen.

(Foto: Rob Moerer)

‘Elke keer is er wel wat gesloopt in de omgeving van het Waterliniepad’

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL• Rob Moerer uit Krimpen aan den IJssel loopt dagelijks over het Waterliniepad in zijn woonplaats. Iedere dag komt hij weer nieuwe vernielingen tegen. “Elke keer is er wel weer wat gebeurd, het is bizar”, aldus Rob. 

Zo zag hij afgelopen zaterdag vernielde fietsen bij de bussluis tussen de Ouverturelaan en de N210. “Je kunt je fiets beter niet bij een bushalte neerzetten”, adviseert hij. “De kans is groot dat hij compleet gesloopt wordt.”

Vorige week meldde Rob bij de redactie van deze krant dat er ramen uit bushokjes waren geslagen langs de provinciale weg. “Laatst zijn er langs het Waterliniepad een bankje en een prullenbak vernield met vuurwerk en er verdwijnen borden.” De Krimpenaar denkt dat het om jeugd gaat die vanuit Krimpen aan de Lek naar Krimpen aan den IJssel fietst. 

Rob hoopt dat er actie wordt ondernomen door de politie. “De vernielers moeten aangepakt worden, dit is te gek voor woorden.” Hij oppert ook dat het plaatsen van verlichting misschien een oplossing is.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten