Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>Theater Concordia houdt online pubquiz.</p>

Theater Concordia houdt online pubquiz.

(Foto: Aangeleverd)

Theater Concordia houdt online pubquiz

  •   keer gelezen

HAASTRECHT • Concordia’s Pubquiz gaat opnieuw digitaal. De deuren van Concordia zijn vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten, maar een online Pubquiz is wel mogelijk. Op vrijdag 17 december start er daarom weer een online quiz om 20.15 uur.


Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie. Er zijn zeventig vragen (multiple choice en open vragen). De winnaar krijgt een bijzondere verrassing (mits in de omgeving van Haastrecht woonachtig).

Kaarten en meer info

Een basisticket kost 10 euro per team. Er kunnen ook ook extra steuntickets gekocht worden om Theater Concordia te steunen. De Pubquiz begint vrijdag 17 december om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Om dit mee te kunnen spelen heb deelnemers twee toestellen nodig (bijvoorbeeld telefoon en laptop) of op één device waarbij twee schermen open staan. De quiz wordt via Zoom gestreamd en de vragen moeten beantwoord worden via Ahaslides. Na inschrijving ontvangen deelnemers op opgegeven e-mailadres op de quizdag een mail met de inlogcodes (let op: de mail kan in de spam-/reclamebox terechtkomen).

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten