Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>De vijf kandidaten van ChristenUnie Krimpen aan den IJssel.</p>

De vijf kandidaten van ChristenUnie Krimpen aan den IJssel.

(Foto: Aangeleverd)

Reinier Cornet lijsttrekker ChristenUnie Krimpen aan den IJssel

  •   keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Fractievoorzitter Reinier Cornet is tijdens de algemene ledenvergadering van de ChristenUnie Krimpen aan den IJssel aangewezen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.


Het bestuur van de partij laat weten dat Reinier in de afgelopen periode heeft bewezen bekwaam te zijn in het uitdragen van het ChristenUnie geluid op lokaal niveau. “Naast zijn inhoudelijke dossierkennis en tomeloze energie laat hij zien er te zijn voor de bewoners van Krimpen aan den IJssel. We wensen hem, en de andere kandidaten, veel zegen toe!”

Reinier: “Ik heb er veel zin in om mij samen met de fractie in blijven te zetten voor Krimpen aan den IJssel, en ben dankbaar dat de leden van de ChristenUnie het vertrouwen in mij hebben gesteld. Zetelwinst bij de volgende verkiezingen in maart zou onwijs mooi zijn. Daar gaan we voor.”

Op plek twee van de kandidatenlijst staat huidig burgerraadslid Rines de Graaff. Nieuwkomers Robin Ponne, Ruud Nobel en Cobus Boele staan op de derde, vierde, en vijfde plaats.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten