• Massada.
• Massada. Foto: Peter Veerman

Presentatie line-up Krimpen Music Festival: o.a. Emma Heesters en Massada

Algemeen 581 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Stichting Krimpen Presents organiseert op zaterdag 18 september het Krimpen Music Festival.

Het moet een dag worden die in het teken staat van ‘ontmoeten en verbinding, onder het genot van heerlijke muziek en uiteraard een hapje en drankje’, aldus voorzitter Rutger van den Bosch: “Dit jaar geen Krimpen Festival zoals bezoekers van ons gewend zijn, maar een dag die volledig in het teken staat van muziek. Dus geen sport -en cultuurmarkt, maar wel een aanbod van blues, rock tot klassiek. Voor ieder wat wils.”

Serenade
Een samenwerking met Stichting IJsseldijk Concerten maakt dat er ‘s avonds in de IJsseldijkkerk een concert gratis toegankelijk is van het Erard Ensemble. Het programma omvat de Serenade strijktrio van Ernst van Dohnanyi en het eerste pianokwartet van Johannes Brahms.

Massada
Maar eerst treden vanaf 14.00 uur diverse artiesten/bands op het Raadhuisplein op. Van den Bosch: “De line-up bestaat uit Emma Heesters, een mystery-act, de ABBA coverband A*fever en DJ Peter Gelderblom. Daarnaast natuurlijk ook lokale bands, zoals de Polyphonics en Smokey Attic. Bijzondere aandacht geven we aan het jubileum 70 jaar Molukkers in Nederland. Hiervoor is de band Massada geboekt.”

Overgang
Het festival symboliseert volgens de voorzitter de overgang van een lastige (corona)tijd naar een periode waarin evenementen weer mogelijk zijn: “Daarmee wordt het Krimpen Music Festival 2021 het allereerste coronaproof-muziekfestival in Krimpen aan den IJssel. Als organisatie gaan we er vanuit dat we te maken zullen krijgen met extra maatregelen. Wat deze COVID-maatregelen precies zullen inhouden is nog niet bekend.”

Meer informatie en updates zijn te vinden op de website en social media @krimpen_presents. 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden