Afbeelding

Geen Lions Sloepentocht, maar wel kroketten!

Algemeen 476 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • De Sloepentocht voor mensen met een beperking uit de Krimpenerwaard is ook dit jaar vanwege corona geannuleerd. 

Het evenement, dat door de Lionsclub Krimpenerwaard jaarlijks succesvol wordt georganiseerd, is wederom verplaatst naar volgend jaar. 

Alternatief
Lionsclub Krimpenerwaard had als alternatief zaterdag een ludieke actie opgetuigd. “Los van het varen op de Reeuwijkse Plassen verheugen de deelnemers zich elk jaar weer op een tweetal andere ‘ingrediënten’”, licht president Jeroen van Hooff toe. “De lunch met kroketten en de muzikale omlijsting, ook laatst weer verzorgd door Peter Dons uit Ammerstol. Daarom onze tour zaterdag langs diverse woonlocaties in de Krimpenerwaard, waarbij we met een foodtruck broodjes kroket hebben geserveerd. We kunnen zeggen, dat het zeer werd gewaardeerd.”

Van Hooff hoopt volgend jaar weer op een sloepentocht: “Bij dit event komt veel kijken. Denk aan alle vrijwilligers, veiligheidsinstanties, sponsors, de inzet van sloepen etc. We durfden het nu simpelweg nog niet aan, ook al gingen uitgerekend zaterdag de verdere versoepelingen in.” 

De kroketten werden gesponsord door snackbar Den Uyl en de inzet van de foodtruck door Stadsbrouwer Argentum. “Dat laatste met een knipoog”, besluit de president. “Want de Lionsclub brouwt samen met de stadsbrouwer een drietal biersoorten, waarbij de verkoop van deze bieractie ook weer wordt ingezet voor diverse goede doelen in de Krimpenerwaard.”

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden