Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Ouders, kinderen en (oud-)collega's kwamen langs om juf Lizeth te feliciteren met haar jubileum. Ze is al 25 jaar - haar hele onderwijscarrière - verbonden aan De Bron.</p>

• Ouders, kinderen en (oud-)collega's kwamen langs om juf Lizeth te feliciteren met haar jubileum. Ze is al 25 jaar - haar hele onderwijscarrière - verbonden aan De Bron.

(Foto: wijntjesfotografie.nl)

Drive-thru voor jubilerende juf Lizeth van De Bron in Gouderak

  •   keer gelezen

GOUDERAK • Lizeth Boon-van Herk (47) staat al 25 jaar voor de klas. Een dergelijk jubileum wordt normaal gesproken gevierd met een feestje of etentje, maar door corona zat dat er niet in. 


Daarom bedachten haar collega’s van de christelijke basisschool De Bron uit Gouderak een alternatief: een drive-thru. De juf van groep 3/4 nam plaats in een rieten stoel die aan de Staringhlaan was gezet waarna tientallen ouders, leerlingen en (oud-)collega’s - lopend of op de fiets - langskwamen om haar te feliciteren. Ze kreeg ook veel cadeaus. Die hadden bijna allemaal wel iets te maken met bakken of tuinieren, twee dingen die Lizeth graag doet. ‘s Morgens was de juf op school ook al flink in het zonnetje gezet. Kinderen van elke groep hadden voor haar een verrassing voorbereid, variërend van een lied, quiz tot knutselwerkjes en A4-tjes met daarop smaakvolle recepten.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier