• Margot Boerefijn met een sup.
• Margot Boerefijn met een sup. Foto: Jan Timmer

Springer start met verhuur sups

Algemeen 779 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Springer-eigenaar Margot Boerefijn is gestart met de verhuur van sups.

Suppen is een watersport waarbij je staande op een sup-board jezelf voortbeweegt door middel van een lange peddel. Ofwel, stand-up paddeling. 

“Ik heb vorig jaar zelf ontdekt hoe leuk suppen is,” zegt Margot Boerefijn. “Deze sport is super laagdrempelig -iedereen kan het- en laat je maximaal genieten van de natuur, het water en de rust om je heen. Hier in de Krimpenerwaard wordt volop gewandeld, gefietst en gekanoot, daar voegen wij nu een ‘sup-locatie’ aan toe: recht voor de deur bij Brasserie Springer.”

Alle rust
Het is volgens Boerefijn heel simpel: “Je huurt bij ons een sup, gaat er meteen mee het water op, vaart onder een bruggetje door en je bevindt je meteen in een weids polderlandschap. Het is echt spectaculair mooi, vooral ook omdat je relaxed peddelend op bijzondere plekken komt en je in alle rust van het landschap kunt genieten.”

Tijdsblokken
De sup is te reserveren voor tijdsblokken vanaf één en twee uur. “Leuk om er samen met een vriend of vriendin gebruik van te maken of als bedrijfsuitje,” noemt Margot wat mogelijkheden. “Wij hebben in totaal tien subs beschikbaar met daarbij een gezellig terras, waar je tussen 12.00 en 18.00 uur welkom bent voor een kopje koffie of lunch. Daarnaast leveren we aan ‘suppers’ desgewenst picknickboxen mee voor onderweg.”

Reserveren kan via Brasserie Springer: 0182-320690.

Jan Timmer

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden