Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Piotr Havik overhandigt zijn &#39;Bloemetje voor de Zorg&#39; &nbsp;aan Eline Anker, hoofd verpleegkundige van Zorgpartners Midden-Holland te Schoonhoven.</p>

• Piotr Havik overhandigt zijn 'Bloemetje voor de Zorg'  aan Eline Anker, hoofd verpleegkundige van Zorgpartners Midden-Holland te Schoonhoven.

(Foto: Stephan Tellier)

Profwielrenner Piotr Havik overhandigt ‘Bloemetje voor de Zorg’

  •   keer gelezen

AMMERSTOL • Piotr Havik fietste afgelopen zomer met zijn trainingsmaat Jason van Dalen op papier een Bloemetje voor de Zorg. De route van 205 kilometer – deels door de Bollenstreek - is als poster afgedrukt en ingelijst. 


De wielervrienden doneren het kunstwerk aan Zorgpartners Midden-Holland en hopen dat dit Bloemetje voor de Zorg een mooie plek krijgt in het nieuwe kantoor in Bergambacht. 

Donatie
“Voor extra steun aan de zorg hebben wij er een extra goed doel aan gekoppeld,” aldus de eliterenner uit Ammerstol, wiens moeder werkzaam is in de zorg. “We hopen dat mensen een vrije donatie voor het thuiszorgteam willen doen. Daarvoor zijn wij op het platform GoFundMe een inzamelingsactie gestart. De opbrengst is voor de medewerkers van het thuiszorgteam. Als de terrassen weer open zijn kunnen zij een kop koffie, een taartje of misschien zelfs een lunch nuttigen bij wielercafé Fausto, sinds kort gevestigd op de stadscamping bij de jachthaven in Schoonhoven.”

Een donatie kan worden gedaan via www.gofundme.com/bloemetje-voor-de-zorg

Wim Kroone,
Freelance-redaceur Het Kontakt Krimpenerwaard en Regio-Voetbal
Volg @dedriewaarden op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier