Het Zendstation decor van populaire YouTube-serie StukTV
Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>• Het Zendstation was voor even 'De Bank'.</p>

• Het Zendstation was voor even 'De Bank'.

Het Zendstation decor van populaire YouTube-serie StukTV

  •   keer gelezen

LOPIKERKAPEL • Het nieuwe seizoen van De Kluis is vanaf zaterdag 23 januari te zien op het YouTube-kanaal van StukTV. Het Zendstation in Lopikerkapel is daarbij het decor voor De Bank. 


Het hele terrein van Het Zendstation werd afgelopen week gebruikt voor de opname van deze populaire serie. “Verspreid over het terrein stonden kluizen. Iedere week probeert een team overvallers deze kluizen te kraken. Vinden zij de helft van de goudstaven, dan winnen zij 10.000 euro voor het goede doel. Maar in welke kluis ligt het goud?”, legt Anne-Marie Vos, manager van Het Zendstation, de achterliggende gedachte achter het programma uit.

In dit seizoen kruipen onder anderen Britt Dekker, Wolter Kroes, Bram Krikke en Tygo Gernandt in de huid van overvaller. 

Thuiswerken
Ondanks de spectaculaire activiteiten afgelopen week bij Het Zendstation is de accommodatie ook weer gewoon geschikt voor thuiswerkers, die in een rustige omgeving willen werken.

Anne-Marie Vos: “Onze privékantoren zijn ideaal om ongestoord te kunnen werken. Tijdens de lunch kan men lekker door het historische gebouw dwalen en genieten van het weidse polderlandschap. Daarnaast is Het Zendstation een prima locatie voor kleinschalige en coronoproof-bijeenkomsten of vergaderingen.” Meer informatie en reserveringen: www.hetzendstation.nl

Voor het volgen van De Kluis: www.stuk.tv/programmas/jachtseizoen

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier