Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik haakt in op ‘Mensen maken Nederland’
Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Karlok Ho.</p>

• Karlok Ho.

Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik haakt in op ‘Mensen maken Nederland’

  •   keer gelezen

LOPIK • Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik is aangehaakt bij de landelijke campagne ‘Mensen maken Nederland’, een initiatief van het NOV.


‘Juist in deze tijd van corona, en dadelijk ook in het ‘nieuwe normaal’, draagt vrijwilligerswerk bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zoals toenemende armoede, eenzaamheid en behoefte aan zorg’, stelt Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik. ‘Het is van enorm belang dat meer mensen de urgentie, maar ook het plezier voelen om vrijwilligerswerk te doen. Daarom hebben vrijwilligersorganisaties en partners de handen ineengeslagen om een jaar lang aandacht te vragen voor de waarde van vrijwillige inzet en meer mensen uit te nodigen dit ook te gaan doen’. 

Om te laten zien hoe leuk en divers vrijwilligerswerk is, plaatst Vrijwilligerscentrale IJsselstein/Lopik iedere maand een interview met een actieve vrijwilliger uit Lopik of IJsselstein. 

Het trapt deze maand af met Karlok Ho, die zich ‘vol betrokkenheid, humor en enthousiasme’ inzet voor de Hospice van Mariënstein (AxionContinu). 

Het interview is te lezen via www.vwijl.nl of Facebook 

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier