Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Inge Bonhof en Marjolein de Waard van WON.&nbsp;</p>

• Inge Bonhof en Marjolein de Waard van WON. 

(Foto: Floris Bakker)

WON start met warme wintergroet voor medemens

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • Dat we weer steeds meer thuis zitten door de lockdown, valt voor sommige mensen extra zwaar. Dus start Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek (WON) de actie #Warme Wintergroet, een warme aandachtsgroet via een gevuld brievenbuspakketje. 


Het is voor niemand gemakkelijk deze coronatijd, “maar voor sommige mensen valt er wel heel veel weg”, zegt Inge Bonhof van Stichting WON. “Het is letterlijk stil om hen heen geworden. Of ze voelen zich juist in deze verdrietige en moeilijke periode extra eenzaam. Met onze actie willen wij deze mensen een hart onder de riem steken.”

Brievenbuspakketje
Wie iemand kent in Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Krimpen aan de Lek of Lekkerkerk die wel een (anonieme) #Warme Wintergroet kan gebruiken, kan dit doorgeven aan Stichting WON. Bonhof: “Wij bezorgen die persoon dan een brievenbuspakketje met onder andere chocolade, thee, een geurzakje, een handgeschreven kaart en wat kleine versnaperingen. Het gaat om een klein gebaar als lichtpuntje in deze donkere winterperiode.”

Aanmelden kan door een e-mail te sturen - met daarin de naam, adres en een korte toelichting (bijvoorbeeld ziekte, alleen, moeilijke tijd of iemand die altijd klaar staat voor anderen) waarom iemand deze #Warme Wintergroet kan gebruiken - naar: info@stichtingwon.nl of telefonisch via: 0180-522045. “Wij zorgen ervoor dat er dan een brievenbuspakketje wordt bezorgd, vergezeld van een warme, persoonlijke boodschap.”

Aanmelden voor deze actie kan tot en met 31 januari 2021.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier