• Inge Bonhof en Marjolein de Waard van WON.
• Inge Bonhof en Marjolein de Waard van WON. Foto: Floris Bakker

WON start met warme wintergroet voor medemens

Algemeen 304 keer gelezen

LEKKERKERK • Dat we weer steeds meer thuis zitten door de lockdown, valt voor sommige mensen extra zwaar. Dus start Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek (WON) de actie #Warme Wintergroet, een warme aandachtsgroet via een gevuld brievenbuspakketje. 

Het is voor niemand gemakkelijk deze coronatijd, “maar voor sommige mensen valt er wel heel veel weg”, zegt Inge Bonhof van Stichting WON. “Het is letterlijk stil om hen heen geworden. Of ze voelen zich juist in deze verdrietige en moeilijke periode extra eenzaam. Met onze actie willen wij deze mensen een hart onder de riem steken.”

Brievenbuspakketje
Wie iemand kent in Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Krimpen aan de Lek of Lekkerkerk die wel een (anonieme) #Warme Wintergroet kan gebruiken, kan dit doorgeven aan Stichting WON. Bonhof: “Wij bezorgen die persoon dan een brievenbuspakketje met onder andere chocolade, thee, een geurzakje, een handgeschreven kaart en wat kleine versnaperingen. Het gaat om een klein gebaar als lichtpuntje in deze donkere winterperiode.”

Aanmelden kan door een e-mail te sturen - met daarin de naam, adres en een korte toelichting (bijvoorbeeld ziekte, alleen, moeilijke tijd of iemand die altijd klaar staat voor anderen) waarom iemand deze #Warme Wintergroet kan gebruiken - naar: info@stichtingwon.nl of telefonisch via: 0180-522045. “Wij zorgen ervoor dat er dan een brievenbuspakketje wordt bezorgd, vergezeld van een warme, persoonlijke boodschap.”

Aanmelden voor deze actie kan tot en met 31 januari 2021.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden