Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>&bull; Prijswinnaar Madelief Verburg (leeftijdscategorie 9-11 jaar) met Sint en Piet.</p>

• Prijswinnaar Madelief Verburg (leeftijdscategorie 9-11 jaar) met Sint en Piet.

Kinderen uit Lopik verrassen Sinterklaas met 400 kleurplaten

  •   keer gelezen

LOPIK • Sinterklaas is afgelopen zaterdag weer gearriveerd in Nederland. Online werd de Goedheiligman welkom geheten door burgemeester Laurens de Graaf. 


Omdat dit jaar de ontvangst van Sinterklaas en de Pieten niet op het Koning Willem-Alexanderplein kon, hebben bijna 400 kinderen hun best gedaan en een kleurplaat gekleurd.

Kleurtjes
De Sint was superblij met al die mooie inzendingen. Er is zoveel geknipt, gelijmd en gekleurd dat er afgelopen week een tekort aan kleurtjes was in Lopik. Doordat Klunspiet de doos met kleurplaten liet vallen was het nog even spannend of de vijf prijswinnaars op tijd bekend waren voor de ‘live’ uitzending van de ontvangst van de Sint in Lopik. Met hulp van Kleurtjespiet is het gelukkig nog goed gekomen.

De winnaars van de kleurwedstrijd zijn: 0-2 jaar: Dex Manschot; 3-4 jaar: Dave Verweij; 5-6 jaar: Fenna Boverhof; 7-8 jaar: Milan Nobel en 9-11 jaar: Madelief Verburg. 

De Sint heeft samen met Kleurtjespiet de prijzen bij de winnaars thuis afgeleverd.

Verrassing
Omdat Sinterklaas eigenlijk maar moeilijk kon kiezen uit al die mooie kleurplaten, is er voor alle kinderen die een kleurplaat hebben ingeleverd een verrassing. Deze kan door de ouders, met het verrassingskaartje, tot en met 22 november afgehaald worden bij Plus Van Velzen.

Wie de online uitzending van de Sint met Klunspiet en Kleurtjespiet nog eens wil terugkijken kan terecht op: www.popquiz-live.nl/pluskindershow/.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier