• Twee van de Pieten zoals afgebeeld in de nieuwe Schoonhovense Pietermemory.
• Twee van de Pieten zoals afgebeeld in de nieuwe Schoonhovense Pietermemory. Foto: Schoonhoven Zilverstad

‘Pietenmemory’ sparen in Schoonhoven

Algemeen 332 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Vanaf zaterdag 14 november, de dag van de landelijke intocht van Sinterklaas in Nederland, zijn bij alle Schoonhovense winkeliers en horeca kaartjes te sparen van het nieuwe Pietenmemory.

In totaal zijn tot zaterdag 5 december 20 setjes te verzamelen. Elke 10 euro die gespendeerd wordt in een winkel of bij een bestelling bij de Schoonhovense horeca is goed voor één kaartje. Een bouwpakket waarmee een doosje voor het memoryspel geknutseld kan worden, is op te halen bij de winkels Spetters en Bruna in Schoonhoven.

Stil
“Dit jaar is het ongewoon stil in Schoonhoven op de dag van de landelijke intocht van Sinterklaas”, stelt Stefan van Beeten, coördinator Schoonhoven Partners. “De coronamaatregelen maken het onmogelijk om een plaatselijke intocht te organiseren. Door allerlei organisaties en mensen is energie gestoken in creatieve manieren om Sint in Schoonhoven toch te vieren. De Pieten zijn al volop in actie geweest. Zij zijn op allerlei plekken in Schoonhoven op de foto gezet voor het memoryspel. De Sint en de Pieten zijn komende weken bovendien in beeld in een videoserie.”

Videoboodschap
Kinderen en hun ouders kunnen een videoboodschap van Sinterklaas winnen. Door een foto van de memorykaartjes op social media te plaatsen met de hashtags #PietenMemorySpel en #Sint!inSchoonhoven maken zij kans. 

De persoonlijke videoboodschap is dan op 5 december beschikbaar. 

De videoboodschap is ook vóór 22 november aan te vragen via sintschoonhoven@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden