Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Krimpenerwaard zet met Waarderingstour vrijwilligers in het zonnetje

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Ook dit jaar wil het college van B&W van de gemeente Krimpenerwaard haar waardering laten blijken aan de vele vrijwilligers in de gemeente. 


‘Door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om, net als andere jaren, een feestelijke waarderingsavond voor de vrijwilligers te houden. Daarom hebben we gekozen voor een alternatief programma’, aldus het college. 

Tournee
Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december maken burgemeester en wethouders een (coronaproof) waarderingstournee door de gemeente. ‘We reiken dan vrijwilligersprijzen uit. Het thema van de tournee is: ‘omzien naar elkaar in coronatijd’. Hiermee sluiten we aan op de landelijke campagne van de Rijksoverheid: ‘Aandacht voor elkaar’.

Aanmelden
Lokale vrijwilligersorganisaties krijgen de mogelijkheid een project of een vrijwilliger te nomineren voor de waarderingsprijzen. Dat kan via www.krimpenerwaard.nl\nominaties en is mogelijk tot en met maandag 16 november.

Er zijn elf prijzen van 1.000 euro beschikbaar voor de winnende vrijwilligersprojecten. De winnaar van de ‘Vrijwilliger van het Jaar 2020-verkiezing’ krijgt naast een boeket bloemen een bokaal en een cadeaubon van 50 euro.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier