Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: nl.123rf.com

Programmering Theater Concordia stilgelegd vanwege corona

  •   keer gelezen

HAASTRECHT • ‘Met pijn in het hart’ hebben Theater Concordia en Grand Café Concordia de deuren weer gesloten.


‘Al onze activiteiten en de programmering tot 10 november leggen we stil. Tot nadere informatie bekend is over eventuele versoepeling van de coronamaatregelen betekent dit dat wij vanaf heden weer gesloten zijn’, meldt het bestuur in een verklaring.

Vervolgens: ‘Hiermee dragen we bij aan het verkleinen van samenkomsten en het minimaliseren van verplaatsing. Wij hopen mede door deze beslissing bezoekers weer snel te mogen ontvangen in ons prachtige theater en grand café’.

Wie tickets voor een voorstelling in deze periode heeft, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van het verdere vervolg. Degenen die het theater in Haastrecht willen steunen, kunnen steuntickets kopen via de website van Theater Concordia

Goudse Schouwburg
Ook de Goudse Schouwburg heeft de deuren wederom moeten sluiten.

‘Dinsdagavond werd in de persconferentie bekendgemaakt dat er geen uitzonderingen meer gemaakt worden op het maximum van 30 personen per zaal. Omdat De Goudse Schouwburg niet voor 30 bezoekers open kan blijven, is besloten het theater tenminste de komende twee weken sluiten. Iedereen met tickets van voorstellingen in deze periode ontvangt persoonlijk bericht’, aldus het bestuur van de Goudse Schouwburg.

Zoveel mogelijk voorstellingen zullen verplaatst worden: ‘Daarnaast wordt er gezocht naar alternatieve activiteiten om in de huidige maatregelen toch iets te kunnen doen voor ons publiek. Zo organiseerde de schouwburg in maart, april en mei wekelijks het online Theater Virus Festival om donaties op te halen voor artiesten’.

Cinema Gouda blijft vooralsnog geopend voor het maximum van 30 bezoekers per zaal.


Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5