Afbeelding
Foto: Stockfoto

Krimpense cafetaria zet beelden inbraak online

Algemeen 5.591 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Bij caferaria Parkzoom in Krimpen aan den IJssel is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. De eigenaren hebben de beelden van de beveiligingscamera online gezet.

De inbraak vond omstreeks 02.35 uur plaats. Door een steen door een ruit van de deur te gooien wisten de drie jongens binnen te komen. Op de beelden is te zien hoe de jongens er na de inbraak vandoor gaan. Naast de inhoud van de kassalade hebben zij de fooienpot en boodschappengeldpot meegenomen. Vermoedelijk was er nog een vierde persoon bij de inbraak te betrokken. Die zat buiten in een auto te wachten. 

Gezichten
De inbraak valt de eigenaren zwaar, zo schrijven zij op Facebook. Zij vragen de daders zich te melden. “Om de schade te komen vergoeden. We hebben ook hun gezichten op camerabeelden staan, maar zullen deze nu nog niet delen. Mochten ze zich dit weekend langskomen, dan blijven die beelden privé. Mocht het niet zo zijn, zullen we deze beelden online zetten en hopen we dat hun familieleden, kennissen of buren ze herkennen en het aangeven.”


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden