Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De nieuwe fly-ver die wordt aangesloten op de wisselstrook.
• De nieuwe fly-ver die wordt aangesloten op de wisselstrook. (Foto: Floris Bakker)

Start tweede fase project grote kruising in Krimpen aan den IJssel

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De tweede fase van de reconstructie van de grote kruising in Krimpen aan den IJssel gaat maandag 10 augustus van start. 

Om 06.00 uur 's morgens wordt het deel van de Nieuwe Tiendweg tussen Boerhaavelaan en de grote kruising volledig afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting eindigt op zaterdag 15 augustus om 16.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden gelden omleidingsroutes voor het autoverkeer, fietsers en voetgangers. De oversteek van de Van Ostadelaan naar de Boerhaavelaan blijft in beide richtingen wel open. 

Verkeersinstallatie
Tijdens de afsluiting verbreedt de aannemer de bestaande weg. Ook vernieuwt hij het huidige wegdek en vinden er aanpassingen plaats aan de verkeersregelinstallatie en de openbare verlichting. In deze fase sluit de aannemer de fly-over en daarmee de nieuwe wisselstrook aan op de Nieuwe Tiendweg.

Ondanks dat de aannemer werkt aan een nieuw deel van de Nieuwe Tiendweg, blijft ook de afsluiting van de eerste fase van kracht. Dat houdt in dat de Nieuwe Tiendweg tussen de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan tot de kruising met de Boerhaavelaan tot en met 15 augustus volledig is afgesloten. In deze periode realiseert de aannemer een nieuwe voetgangers- en fietsoversteek tussen de Vincent van Goghlaan en Buys Ballotsingel.

www.degrotekruising.nl

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }