Afbeelding

'Live op Zondag': Clean Foot Clan

Algemeen 315 keer gelezen

HAASTRECHT • Clean Foot Clan treedt zondag 19 juli op in Theater Concordia te Haastrecht. Het optreden maakt onderdeel uit van het 'zinderende zomerprogramma'.

Eind jaren 60 en begin jaren 70 was er in Oudewater een 'top-40-bandje', genaamd Clean Foot Clan. Niks eigen stijl maar hits die veel op single gekocht en gedraaid werden. Er waren optredens bij KPJ’s, schoolfuiven in de wijde omgeving van Oudewater en enkele jaren met Koninginnedag op de markt in Oudewater. 

Het repertoire is na al die jaren niet echt veranderd, waarbij Hans Plas, Hans Mulder, Henry Plas, Berry Swaan, Rob Venstra en Gé de Jong de huidige bezetting vormen. 

"Een aantal jaar geleden -tijdens Oudewater 750 jaar stad- hebben we onze revival meegemaakt en weer geproefd aan de 'Clean-sfeer'. Dat smaakte naar meer", aldus de bandleden.

Clean Foot Clan staat zondag 19 juli vanaf 15.00 uur in Theater Concordia. Kaarten (à 5 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia, op openingsdagen vanaf 17.00 uur.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden