• Alice Roode-Wanink in haar nieuwe winkel.
• Alice Roode-Wanink in haar nieuwe winkel. Foto: Jan Timmer

Trendies on Tour: 'voor iedereen is hier wel wat leuks te vinden'

Algemeen 1.583 keer gelezen

SCHOONHOVEN • De Zilverstad is een nieuwe winkel rijker: Trendies on Tour. De zaak van Alice Roode-Wanink is te vinden aan de Haven 31.

“Ik wilde een winkel beginnen waar vrouwen terechtkunnen voor betaalbare damesmode, mooie babykleding dan wel baby-artikelen en leuke woonaccessoires”, zegt Alice Roode-Wanink. “Afgaande op de positieve reacties ben ik daarin geslaagd.”

Voorheen was Alice Roode-Wanink succesvol met kleding actief op zomermarkten en andere grote evenementen. “Dat heb ik jarenlang met plezier gedaan, maar dit voorjaar was het ineens over vanwege het coronavirus. Al snel werd duidelijk dat daar de eerstkomende tijd ook geen verandering in komt. Omdat ik een hekel aan stilzitten heb, ging ik op zoek naar alternatieven. Ik startte al snel ‘Trendies on Tour’ en vond een geschikt winkelpand in hartje Schoonhoven. Dit is een perfecte plek vanwege de ligging en winkelruimte zelf. Voor iedereen is hier wel iets leuks te vinden. Dat is ook de kracht van deze zaak.” 

Op het gebied van damesmode verkoopt Trendies on Tour actuele, katoenen en linnen kleding: ideaal voor onderweg, thuis of op kantoor. “Ik hecht zeer aan kwaliteit in combinatie met uitstraling en comfort. Mijn zomercollectie sluit perfect aan bij wat de vrouw van nu draagt. Vooral de Triple Nine-collectie en de Travel kledinglijn -ideaal voor op jwerk/kantoor- zijn even trendy als mooi en divers." 

Ook voor babykleding en babyartikelen zijn klanten bij Trendies on Tour aan het juiste adres. “Wij voeren babykleding van het merk Trixie en woonaccessoires van het label Jolipa”, vertelt Alice Roode-Wanink. “Ook leuk zijn de ‘babykoffers’, die we voor onze klanten samenstellen. Je vindt er onder meer een muziekdoosje, een rompertje en een speendoekje in. Leuk om als kraamcadeautje te geven of te krijgen.” 

Zie ook: www.trendiesontour.nl

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden