Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
zakelijk

Haal de toekomst in huis met Glasvezel Thuis van FiberNow!

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Door het netwerk van FiberNow te koppelen aan het glasvezelnetwerk van Rekam, kan FiberNow supersnel internet en een compleet pakket van andere onlinediensten aanbieden. Het allermooiste is dat u zelf kunt kiezen wat wenselijk is. Geen verplichting voor een samengesteld alles-in-1 pakket. Lekker flexibel en zonder al te veel gedoe.


“De belangstelling in de Krimpenerwaard voor flexibiliteit en vrije keuze voor de verschillende diensten is enorm en niet verwonderlijk”, zegt Benno Smits van FiberNow. “Zeker in deze tijd is een stabiele en snelle internetverbinding belangrijk. Thuiswerken vraagt om een sterke internetverbinding waarop je kunt vertrouwen. Maar denk ook aan het eenvoudig up- en downloaden van grote bestanden, het vlot online kunnen gamen zonder haperingen of het kunnen beeldbellen met vloeiend beeld. Daarnaast wil je niet alleen dat alles werkt op een laptop of pc, ook op de tablet en smartphone verwachten mensen dezelfde kwaliteit."

FiberNow biedt particulieren op het Rekam glasvezelnetwerk standaard een 1Gbps internetverbinding aan voor € 45,- per maand! Dat is de snelste en maximale internetsnelheid van vandaag. Naast razendsnel internet kunnen bewoners gebruik maken van digitale televisie of van interactieve TV. Stel uw eigen pakket samen en mis nooit uw favoriete programma’s, sportwedstrijden en films. Ook bij telefonie is er volop keuze: van een standaardoplossing zonder toeters en bellen tot aan de meest uitgebreide mogelijkheden met een telefooncentrale in de cloud. Het mag duidelijk zijn. Bij FiberNow luidt het motto: Niets hoeft, alles kan.

Via de website is alle informatie terug te vinden over de mogelijkheden bij glasvezel van FiberNow. Heeft u al een glasvezelaansluiting van Rekam in uw woning? Dan kunt u zich via de website van FiberNow heel simpel aanmelden. Fibernow regelt dan de rest. Als u vragen heeft dan kunt u deze per mail sturen naar info@fibernow.nl of u belt naar 085-4867686.

www.fibernow.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten