Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Kirsten Jaarsma met haar drie collega-wethouders Anthon Timm, John Janson en Arjan Neeleman.
• Kirsten Jaarsma met haar drie collega-wethouders Anthon Timm, John Janson en Arjan Neeleman. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

Krimpense wethouder Kirsten Jaarsma neemt ontslag

  •   535 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Wethouder Kirsten Jaarsma van Krimpen aan den IJssel heeft donderdag haar ontslag aangeboden. 

In de ontslagbrief die ze heeft overhandigd aan burgemeester Martijn Vroom schrijft ze dat de achterliggende periode veel van haar heeft gevergd. Ze geeft aan dat ze op het punt is gekomen dat ze haar gezondheid prioriteit moet geven. Jaarsma was de afgelopen twee jaar portefeuillehouder van jeugd, cultuur, afvalinzameling, volksgezondheid en wonen. 

Wijsheid
In haar brief bedankt ze het college en de ambtenaren voor hun inzet, enthousiasme, steun en prettige samenwerking en wenst zij de gemeenteraad succes en wijsheid toe met de uitdagingen die in het verschiet liggen. Daarnaast dankt zij de fractie van haar partij Stem van Krimpen voor de steun en teamspirit.

Het vertrek van Jaarsma kan niet los worden gezien van de vorming van van een nieuwe coalitie die op 2 juli wordt beëdigd. De coalitie bestaat uit SGP, VVD, CDA, PvdA, Krimpens Belang en de ChristenUnie. Stem van Krimpen, winnaar van de laatst gehouden gemeenteraadsverkiezingen, viel bij de vorming buiten de boot.    

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }