Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Lyanne Meijer in de nieuwe vestiging van New York Pizza in Krimpen aan den IJssel.
• Lyanne Meijer in de nieuwe vestiging van New York Pizza in Krimpen aan den IJssel. (Foto: )
zakelijk

New York Pizza opent vestiging in Krimpen aan den IJssel

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL• New York Pizza heeft maandag op het Krimpense winkelcentrum Arcade de Korf een spiksplinternieuwe vestiging geopend. Het is de 214e vestiging van de pizzaketen.


Franchisenemer Lyanne Meijer (23) heeft er zin in om samen met haar team van pizzabakkers en fietskoeriers Krimpen aan den IJssel en omliggende gebieden te gaan voorzien van smaakvolle, warme, verse pizza's. “Op jonge leeftijd wist ik al zeker dat ik franchisenemer wilde worden bij New York Pizza. De lekkere pizza’s en de formule erachter trokken mij altijd al aan. Ik ben er super blij mee dat ik mijn eerste filiaal mag openen in Krimpen aan den IJssel. Zelf kom ik namelijk uit Krimpen aan de Lek, dus de omgeving en de mensen ken ik gelukkig al goed en ik voel me erg thuis in het gebied. Ik kan niet wachten om iedereen kennis te laten maken met onze heerlijke pizza’s!”

Salades
New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. “Je kunt bij ons terecht voor onder meer salades, hamburgers, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s!”, zegt Lyanne Meijer. “Al onze pizza’s zijn 100 procent natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Wij serveren geen varkensvlees en een deel van ons vlees is halal. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen door één van onze koeriers met een elektrische fiets." 

De nieuwe New York Pizza-vestiging bevindt zich aan De Korf 47 en is dagelijks geopend van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 22.00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten