Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Medewerkers van Carteam Autobedrijf Terlouw.
• Medewerkers van Carteam Autobedrijf Terlouw. (foto: )

Autobedrijf Terlouw heet voortaan 'Carteam Autobedrijf Terlouw'

  •   687 keer gelezen

BERGAMBACHT • Autobedrijf Terlouw uit Bergambacht gaat verder onder de naam 'Carteam Autobedrijf Terlouw'. 

Het bedrijf, dat al jaren bekend staat als reparateur van alle merken, maar ook specialist is in campers, is daarmee de volgende vestiging geworden van dit landelijk opererende samenwerkingsverband van onafhankelijke universele garagebedrijven.

Onderhoud
Eigenaar Cor Terlouw: "Carteam staat voor goed, betrouwbaar en betaalbaar onderhoud aan alle merken en types personenauto’s. Met het toetreden tot deze organisatie willen we nu en in de toekomst nog meer service aan onze klanten bieden."

Vervolgens: “Wij stonden altijd al klaar om onze klanten met onderhoud, reparatie en schadeherstel snel op weg te helpen. Maar met deze professionele organisatie achter ons kunnen wij als onafhankelijk garagebedrijf in een sterk veranderende markt toch gezond en sterk blijven concurreren. Wat blijft is dat we onze klanten de optimale service en vakkennis bieden, die ze van ons gewend zijn."

Het garagebedrijf heeft van buiten en binnen inmiddels de herkenbare oranje met grijze Carteam-uitstraling gekregen. "Net als onze website www.autobedrijfterlouw.nl,” licht Cor Terlouw toe. “Verder is nog iedere dag hetzelfde enthousiaste en vakkundige team aan het werk. En met allerlei collectieve Carteam onderhouds-, garantie- en pechhulpprogramma’s kunnen wij onze klanten net even dat beetje meer bieden.” 

Wie met eigen ogen het vernieuwde bedrijf wil bekijken, of onderhoud aan de auto nodig heeft, is  welkom aan de Nijverheidstraat 7 te Bergambacht.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }