• Heidi Doff.
• Heidi Doff. Foto: Erna Oldenburg

Heidi Doff nieuwe voorzitter Beauty & Brains

Algemeen 1.251 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • De leden van Beauty & Brains, het netwerk van vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard, hebben een nieuwe voorzitter gevonden in de persoon van Heidi Doff (42).

Per 2 april heeft zij de functie overgenomen van interim-voorzitter Marieke Rijkaart, die na het vertrek van Marielle Azim-van der Hulst (in januari dit jaar) tijdelijk de kar trok.

Uitdaging
Interim-voorzitter Marieke Rijkaart: "Heidi zei volmondig 'ja' op de vraag of de functie iets voor haar was. Zij ziet de voorzittersrol van Beauty & Brains als een mooie uitdaging voor de komende jaren. Met haar enthousiaste plannen en energieke voorkomen is zij de perfecte opvolger van Marielle, die de functie jarenlang met verve heeft vervuld."

Heidi Doff (42) is directeur bij Stichting Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Kennismaken
Voor de nieuwe voorzitter voelt de warmte van Beauty & Brains als familie: "Dit voelt voor mij als thuiskomen, als gehoord worden, als toekomst bouwen, als eenheid. Ik heb ontzettend veel zin om de visie van de voormalige voorzitter voort te zetten en uit te breiden. We gaan de op de plank liggende plannen uitwerken, waarbij ik ook mijn eigen netwerk wil betrekken bij B&B. Met z'n allen kunnen we veel. Wanneer deze bizarre coronatijden voorbij zijn, maak ik een rondje langs alle Beauty & Brains-onderneemsters om nader kennis te maken."

Podium
Stichting Beauty & Brains biedt een podium aan vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard.

Doff: "Onze kracht is dat we vrouwelijke ondernemers in deze regio verbinden en zichtbaar maken. Dat doen we tijdens netwerkactiviteiten, publieksevents en op social media. Onderneemsters uit de hele Krimpenerwaard kunnen lid worden, elkaar leren kennen en met elkaar zaken doen. Met succes, want inmiddels telt Beauty & Brains zeventig leden."

Meer informatie over B&B is te vinden op de website. Wie 'vriendin' wil worden: info@beautybrains.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Invulling voormalig IHC-terrein: kansen voor woningen, natuur en recreatie Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Inclusieve picknicktafel in Middenweteringpark Krimpen a/d IJssel Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden