Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Tulpenactie Winkelhof Bergambacht levert honderden enthousiaste reacties op

  •   keer gelezen

BERGAMBACHT • Het uitdelen van tulpen in Bergambacht door winkeliers van de Winkelhof leverde zaterdag honderden enthousiaste reacties op.


De inwoners van Bergambacht werden zaterdagochtend verrast met een bos tulpen. De winkeliers en hun medewerkers brachten die gratis huis-aan-huis rond. Doel van de actie was om de inwoners goede Paasdagen te wensen. Daarnaast wilden de winkeliers hen een hart onder de riem steken in deze tijd van coronamaatregelen. 

Dat dat op prijs werd gesteld, merkten de winkeliers tijdens het uitdelen. Ze werden van alle kanten hartelijk bedankt. Ook op Facebook regende het positieve reacties. 'Wauw, wát een lief gebaar! En dan alles ook nog persoonlijk uit komen delen, super hoor.', 'Geweldige actie. Steun dus de winkeliers.', 'Echt super leuk! Bedankt! We treffen het maar om in dit mooie dorp te wonen!' en 'Superleuk! Erg mooie en bijzondere actie!!!! Dank jullie wel.' 

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier