Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
De Albert Heijn en de twee Jumbo-supermarkten in Krimpen aan den IJssel starten met een gezamenlijke boodschappenservice.
De Albert Heijn en de twee Jumbo-supermarkten in Krimpen aan den IJssel starten met een gezamenlijke boodschappenservice. (Foto: aangeleverd)

Albert Heijn en Jumbo's in Krimpen aan den IJssel starten gezamenlijke boodschappenservice

  •   1928 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Onder het motto 'Samen tegen COVID 19' starten Albert Heijn de Block, Jumbo Ernst Dijkman en Jumbo Arnold de Jongste met een boodschappenservice in Krimpen aan den IJssel. Dat doen de supermarkten samen met vrijwilligers van KrimpenWijzer. 

De service is bedoeld voor 70-plussers en inwoners die tot de risicogroep behoren voor wie het lastig is om boodschappen te doen. Zij kunnen van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur bellen naar: 06-58888040. Zij geven door bij welke supermarkt de boodschappen gedaan moeten worden.  'Wij zullen u dan koppelen aan een vrijwilliger', staat er in een gezamenlijk bericht van de supermarkten. 'De vrijwilliger neemt contact met u op voor het boodschappenlijstje en levert de boodschappen de volgende dag tussen 12.00 en 18.00 uur bij u thuis. U maakt het bedrag van de kassabon binnen 24 uur over aan de supermarkt.' Het maximum bestelbedrag is 30 euro en vrijwilligers bezorgen alleen in Krimpen aan den IJssel. Alcoholische dranken zullen zij niet meenemen. Wie zich als vrijwilliger aan wil melden, kan dat doen op de website van KrimpenWijzer

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }