Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
coronavirus

‘Eerstehulpdesk’ voor ondernemers met coronavragen

  •   keer gelezen

KRIMPENERWAARD • De Oude Apotheek in Schoonhoven is een 'eerstehulpdesk' begonnen voor ondernemers/zzp'ers uit de Krimpener- en Lopikerwaard met vragen over het coronavirus.


"Op de website http://www.deoudeapotheek.com/eerstehulp-desk kunnen belangstellenden terecht met vragen die ze hebben rondom ondernemen ten tijde van het coronavirus", licht Lia Steeman namens het Team Eerstehulp Desk  toe. "Wij zorgen ervoor dat ons netwerk van deskundige collega-ondernemers de vragen gaat beantwoorden.  Het betekent samen sparren, in contact blijven en naar mogelijkheden zoeken in deze nieuwe werkelijkheid."

Netwerk
Lia Steeman toont zich gelukkig dat veel ondernemers willen helpen. "We hebben inmiddels, samen met de zzp-verenigingen in de regio, een groot netwerk opgebouwd. Ook treden we, wederom samen met de zzp-verenigingen, op als contactpersoon en sparringpartner naar de gemeente toe. Gezamenlijke vragen kunnen we bundelen. "

Wie met zijn of haar expertise een bijdrage wil leveren aan het hulpdesk, of als mede-ondernemer een luisterend oor dan wil frisse blik wil bieden, kan zich aanmelden via http://www.deoudeapotheek.com

Lia Steeman: "Laten we vooral niet bij de pakken neer zitten, maar zoveel mogelijk de schade beperken en nieuwe mogelijkheden zoeken. Dit is dé tijd om als zelfstandig ondernemer te laten zien hoe flexibel en creatief we zijn."

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier