Afbeelding
advertorial

Finesse Bodyline Clinic levert uitgebalanceerd weerstandspakket

Algemeen 167 keer gelezen

REGIO • Volgens de laatste berichtgeving zal het merendeel van de Nederlandse bevolking besmet raken met het Corona-virus. Om de gevolgen van een Corona-besmetting zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk om uw weerstand te verhogen. Immers: hoe beter uw immuunsysteem, hoe gematigder uw klachten zullen zijn.

In samenwerking met Biogena uit Oostenrijk, speelt Finesse Bodyline Clinic daar op in met het Corona-weerstandspakket. Dit uitgebalanceerde pakket bestaat uit hoogwaardige Astaxantin, Vitamine D in de hoge dosering van 15000 IE en Zink in een unieke combinatie van drie goede, biologisch beschikbare organische zinkverbindingen (zinkpicolinaat, zinkbisglycinaat en zinkmalaat).

Natuurlijk is uw gezondheid uw belangrijkste bezit. Een goede weerstand is daarbij essentieel! Met dit pakket is het mogelijk om uw weerstand te verbeteren zodat u goed voorbereid bent op allerlei virussen en bacteriële infecties.

Finesse Bodyline Clinic is de exclusieve partner in Nederland van Biogena Oostenrijk. Biogena produceert hoogwaardige producten en neemt ook de verantwoordelijkheid met betrekking tot de samenleving en het milieu.

Bestel nu uw Corona-weerstandspakket voor 105 euro. Hiermee heeft u voldoende supplementen om uw weerstand twee maanden te verhogen: https://finessebodylineclinic.nl/product/corona-weerstand-pakket/
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden