Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Stockfoto 123RF

Alcohol-/drugscontrole: acht automobilisten onder invloed

  •   1563 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK • Bij een alcohol- en drugscontrole in en rond Krimpen aan de Lek zijn in de avond en nacht van vrijdag op zaterdag acht automobilisten aangehouden.

De bestuurders die ervan verdacht werden onder invloed van alcohol te hebben gereden moesten op het politiebureau een ademanalyse ondergaan. Voor de automobilisten die werden verdacht onder invloed van verdovende middelen (en alcohol) te zijn, was op het politiebureau een arts aanwezig die van hen bloed heeft afgenomen.

Onder de acht aangehouden automobilisten waren er twee onder invloed van alcohol én verdovende middelen. Vier hadden teveel alcohol op; twee werden aangehouden omdat ze onder invloed van verdovende middelen waren.

Twee van bovenstaande verdachten reden ook nog eens zonder geldig rijbewijs. Het rijbewijs van één van de verdachten is ingevorderd omdat de invorderingsgrens werd overschreden.

Naast het rijden onder invloed werd ook nog de nodige hoeveelheid drugs en geld aangetroffen bij één verdachte. Tegen diegene is afzonderlijk nog een onderzoek ingesteld. De drugs en het geld zijn in beslag genomen.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }