• Jacoline nam bij Autobedrijf Roocar de sleutels in ontvangst van haar nieuwe auto: een Renault Clio. Links haar twee voetballende zoontjes Brent en Senn.
• Jacoline nam bij Autobedrijf Roocar de sleutels in ontvangst van haar nieuwe auto: een Renault Clio. Links haar twee voetballende zoontjes Brent en Senn. Foto: Adri Verhoeven

Nieuwe auto voor winnaar loterij DCV

Algemeen 814 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Jacoline Jansen Verspoor is de winnaar geworden van de loterij van voetbalvereniging DCV uit Krimpen aan den IJssel. Zij nam op oudjaarsdag bij Autobedrijf Roocar haar prijs in ontvangst: een fonkelnieuwe Renault Clio. 

De loterij was georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van DCV. Op Koningsdag startte de verkoop van loten en elke maand vielen er mooie prijzen. Tijdens de jubileumreceptie van DCV op 1 november trok de notaris het nummer van de winnaar van de hoofdprijs. Dat nummer bleek van Jacoline Jansen Verspoor te zijn. "Super", was de reactie van Jacoline. "Ik kocht een lot om de vereniging te ondersteunen, maar dacht nooit de winnaar te worden. Ik win namelijk nooit wat." Deze keer liep het anders en viel de fanatieke supporter van haar voetballende zonen Brent en Senn wel in de prijzen. Bij de uitreiking waren naast de prijswinnares en haar zoontjes ook Koert de Groot en Arie Zwart aanwezig. Beide heren hebben zitting in het stichtingsbestuur dat speciaal voor de activiteiten rondom het eeuwfeest van de Krimpense voetbalvereniging in het leven is geroepen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden