Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Burgemeester Martijn Vroom ging op pad met de cliënten van Pameijer.
• Burgemeester Martijn Vroom ging op pad met de cliënten van Pameijer. (Foto: aangeleverd)

Krimpense burgemeester ruimt zwerfvuil op met cliënten Pameijer

  •   205 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Burgemeester Martijn Vroom van Krimpen aan den IJssel ging donderdag samen met de buurtbeheerders van QuaWonen en cliënten van Pameijer 'de wijk in' om zwerfvuil op te ruimen.

QuaWonen en Pameijer werken nu ruim een jaar samen in Krimpen aan den IJssel. Cliënten van Pameijer verwijderen zwerfafval en werken in het groen. De buurtbeheerders van QuaWonen zoeken intussen het gesprek met mensen in de wijk. Die samenwerking bevalt bijzonder goed. Iets dat ook burgemeester Vroom ter ore is gekomen. Hij wilde graag eens van dichtbij meemaken hoe de samenwerking precies verloopt. 

Verrijkend
Directeur-bestuurder Wilfried Stribos zegt dat QuaWonen mensen met een beperking graag een kans biedt om werkervaring op te doen. "Bovendien vinden onze medewerkers de samenwerking met cliënten van Pameijer waardevol en verrijkend. Daarnaast hopen we natuurlijk dat goed voorbeeld goed doet volgen. Als bijvoorbeeld het onkruid een keer grondig is verwijderd, kunnen onze huurders het daarna weer gemakkelijker bijhouden."

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }