Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Michael Krijgsman (m).
• Michael Krijgsman (m).

Spinning Marathon voor Team Krimpenerwaard

  •   464 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • In samenwerking met Health Center Krimpenerwaard organiseert Michael Krijgsman namens Team Krimpenerwaard een spinningmarathon in de Krimpense sportschool.

Iedereen die lekker één of meerdere uren wil sporten en daarmee Michael Krijgsman en dus KWF Kankerbestrijding wil steunen, is zaterdag 8 februari 2020 -van 12.00 tot 16.00 uur, met aansluitend een afterparty- welkom bij Health Center Krimpenerwaard. "De eerste aanmeldingen zijn binnen. Sterker nog, het gaat eigenlijk best hard", stelt een tevreden Michael Krijgsman.

Tumor
De Krimpenaar kreeg in september 2018 de schrik van zijn leven toen hij een tumor van maar liefst 19 bij 13,5 (!) centimeter in zijn lijf bleek te hebben, die zich rondom zijn organen had genesteld. Een tikkende tijdbom dus.

Na een intensief en bij tijd en wijle slopend behandeltraject is hij nu op de weg terug. In Health Center Krimpenerwaard, waar het krachtmens wel eens 'het beest' wordt genoemd, werkt hij hard aan zijn herstel.

"Voor ons was er maar één antwoord mogelijk toen Michael vroeg of wij mee wilden werken aan een spinningmarathon. Ja dus", meldt Sandra Haaijer namens de Krimpense sportschool. Inschrijven à 10 euro per uur of 30 euro voor vier uur kan aan de receptie van Health Center Krimpenerwaard of via 0180-518212.

Winter Wonderland
Wie Team Krimpenerwaard op een andere manier een steuntje in de rug wil geven, is vrijdag 13 en zaterdag 14 december welkom op Winter Wonderland in Ouderkerk aan den IJssel. De regionale deelnemers aan Alpe d'HuZes 2020 zijn met een stand, met daarin vele leuke items, vertegenwoordigd.

RTV Krimpenerwaard maakte voor Team Krimpenerwaard onderstaande preview van de spinning marathon:

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }