Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Vocal Group Jade.
• Vocal Group Jade. (Foto: aangeleverd)

Krimpens koor Jade valt opnieuw in de prijzen

  •   74 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Vocal Group Jade heeft zaterdag de derde prijs gepakt op het BalkTOP festival in De Doelen. Vorig jaar was het Krimpense koor de winnaar van het evenement. 

Jade kwam uit in de topklasse voor grote koren bij dit grootste festival voor lichte koormuziek in Nederland. Met 64 deelnemende koren lag de lat hoog. Onder leiding van dirigente en pianiste Karin Schipper en onder begeleiding van gitarist Henk Elderson zette Jade een spetterend optreden neer. Hiermee maakte het koor niet alleen veel indruk op het aanwezige publiek, maar overtuigde ook de deskundige jury.

Interactie
Volgens het juryrapport blonk Jade uit op onderdelen als zuiverheid, interactie met elkaar en met publiek, timing en frasering. Het ontlokte de jury lovende woorden als: 'Jullie staan als een huis', 'Jullie hebben een mooie warme sound' en 'Jullie tekstboodschap wordt door iedereen beleefd en komt echt binnen'. 

Veel tijd om na te genieten hebben de zangeressen niet, want Jade moet zich voorbereiden op twee kerstoptredens op donderdag 19 december (15.00 en 16.30 uur) in het Gezondheidscentrum in Krimpen aan den IJssel. 

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }