Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Met het bestellen van Molukse lekkernijen kunnen Krimpenaren de slachtoffers van de aardbeving op de eilandengroep steunen.
• Met het bestellen van Molukse lekkernijen kunnen Krimpenaren de slachtoffers van de aardbeving op de eilandengroep steunen. (Foto: Shaiith)

Krimpen in actie voor slachtoffers aardbeving op Molukken

  •   1108 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Na de zware aardbeving op de Molukken is de Molukse gemeenschap in Krimpen aan den IJssel in actie gekomen voor het getroffen gebied.

Stichting Tjari Dana en het bestuur van Stichting UMAM hebben het initiatief genomen om geld in te zamelen voor familieleden en kennissen op de Molukken, om onder andere voeding, kleding en medicatie te kunnen kopen. Bij de aardbeving op 26 september vielen tientallen doden en honderden mensen raakten gewond. Veel gebouwen en wegen op de eilanden liggen in puin.

Maaltijd
Inwoners van Krimpen aan den IJssel kunnen helpen door een maaltijd te bestellen die is bereid door vrijwilligers van Stichting Tjari Dana. Een loempia kost 2 euro per stuk en een portie nasi of bami 7,50 euro. Saté met lontong of stokbrood is 7,50 euro per portie. Bestellen kan telefonisch via: 06-40515848 of 06-18021108. Het eten afhalen kan op woensdag 23 oktober vanaf 15.00 uur bij het gebouw van Stichting UMAM aan de Meerkoetstraat.

Een donatie storten kan op rekeningnummer: NL21 ABNA 0433221194 t.n.v. Stichting Tjari Dana Krimpen aan den IJssel - KvK-nr. 59053348.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }