Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
zakelijk

Gasterij De Toren in Benschop maakt kans op horecaprijs

  •   keer gelezen
• Gasterij De Toren in Benschop.
• Gasterij De Toren in Benschop.

BENSCHOP • Gasterij De Toren in Benschop maakt kans op een award bij de Nederlandse Horeca Prijzen. De zaak is genomineerd in de categorie Café/Bar.   


Gasten van de deelnemende horecagelegenheden mogen cijfers geven voor de prijs-kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid. Voor de bedrijven die meedoen levert de verkiezing positieve aandacht, trotse medewerkers en nieuwe gasten op. Stemmen kan vanaf 14 oktober op de website

Uitkijktoren
Gasterij De Toren is gelegen op Recreatie Landschap Rosenboom in Benschop. Bezoekers kunnen hier te voet of per fiets een rondje maken in de omgeving of de uitkijktoren beklimmen. Tevens is het mogelijk om met vrienden, familie of collega's een 'Lopikerwaard-poldertocht' op het water te maken in één van de kano's of fluisterbootjes. 

In Gasterij De Toren serveren ze brood van de ambachtelijke bakker, kaas en melk van de zuivelboerderij en koffie, frisdranken, vruchtensappen en ambachtelijk gebak uit eigen omgeving. De horecazaak is tevens een plek voor feestjes, bedrijfsuitjes, presentaties en vergaderingen. 

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company, samen met Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studios Aalsmeer en Radio 538. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten