Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Gerard Verdoold in de loods van Verdo Staalconstructies.
• Gerard Verdoold in de loods van Verdo Staalconstructies. (Foto: Jan Timmer)
zakelijk

De gestage groei voor Verdo Staalconstructies

  •   keer gelezen

BERGAMBACHT • Twintig jaar geleden begon Gerard Verdoold zijn bedrijf Verdo Staalconstructies. De onderneming groeide sindsdien gestaag en geldt anno 2019 als een belangrijke producent van staalconstructies en trap- en hekwerk voor de zakelijke markt.


Verdoold kon, toen hij vanuit een kleine loods in Gouderak als eenmanszaak begon, niet bevroeden dat zijn onderneming zou uitgroeien tot de huidige omvang: een bedrijfshal van 2.000 vierkante meter en een buitenterrein van 2.500 vierkante meter op bedrijventerrein De Wetering in Bergambacht.

"Als je kijkt naar hoe ik begon, in een huurloods van 50 vierkante meter en een schuin aflopende extra ruimte van 25 vierkante meter, dan mag je vaststellen dat er de voorbije twintig jaar heel wat veranderd is. Een ontwikkeling die alles te maken heeft met vertrouwen vanuit de markt en ons geweldige team van medewerkers. Het zijn stuk voor stuk gemotiveerde vakmensen die zich geweldig inzetten. Het succes van Verdo Staalconstructies is vooral ook hún verdienste!"

Lasrobot
Zes jaar geleden verhuisde Verdo Staalconstructies naar het huidige bedrijfspand aan de Nijverheidstraat 21 in Bergambacht. "Een locatie die, zeker ook vanwege de aanschaf van een volautomatische, ultramoderne boor-/zaaginstallatie en de aankoop binnenkort van een lasrobot, is berekend op de toekomst", weet Gerard Verdoold. "Onze klanten zijn Nederlandse bedrijven, van wie de producten vaak de hele wereld overgaan."

Momenteel is Verdo onder meer bezig met de staalconstructies voor een brug die geplaatst zal worden op Sri Lanka. Verdoold: "Deze opdracht behelst onder andere het boren van 250.000 gaten in de constructie. Een klus waar we ruim een half jaar mee bezig zijn. Ook leveren en monteren we trap- en hekwerk voor met name aan de bouw gerelateerde bedrijven. Van een noodtrap tot een luxe entreetrap of een sierlijk hek; Verdo maakt het!"

Gerard Verdoold komt graag in contact met mensen die het een uitdaging vinden om bij Verdo te komen werken. "Ik denk dan aan jongens die stage willen lopen binnen ons bedrijf of net van school komen en een mooi vak willen leren. Maar ook mensen die vanuit andere beroepen afkomstig zijn en een nieuwe loopbaan ambiëren. Wij bieden hen als erkend leerbedrijf alle kansen en mogelijkheden. En minstens net zo mooi: je komt bij Verdo terecht in een collegiaal team waar je je meteen bij thuis voelt."

Mensen met belangstelling kunnen per e-mail of telefonisch contact opnemen met Verdo Staalconstructies.

Verdo Staalconstructies
Nijverheidstraat 21 • Bergambacht
T: 0182-355280
E: info@verdo.nl
I: www.verdo.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten