• Corry in haar nieuwe winkel.
• Corry in haar nieuwe winkel. Foto: Adri Verhoeven

Spetters 4 Kids heeft een nieuw onderkomen

Algemeen 810 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Kinderkledingwinkel Spetters 4 Kids is onlangs verhuisd van de Lopikerstraat 52 naar een prachtig pandje aan de Lopikerstraat 17. Een kans die eigenaresse Corry met beide handen heeft aangegrepen.

Hoewel de klanten de winkel voorheen ook prima wisten te vinden is Corry toch blij met de verhuizing. Samen met de, eveneens karakteristieke, omliggende winkelpanden voelt deze locatie voor de eigenaresse als het centrum van de stad.

Dankzij de 'gouden handjes' en altijd goede ideeën van haar echtgenoot heeft Corry ook van dit pand weer een prachtige winkel gemaakt. Overzichtelijk, ruim en voor alle kinderen uitnodigend om juist bij Spetters 4 Kids hun nieuwe kleding te kopen.

Corry is bij toeval twaalf jaar geleden in de kinderkleding begonnen. "Het kwam op mijn pad", blikt ze terug." Spijt heeft ze nog geen moment gehad. "Werken met kinderen is zo mooi: ze zijn altijd eerlijk en oprecht. Je kan al aan de ogen zien of de kleding die ze passen hen bevalt of niet."

Stoer
Spetters 4 Kids staat voor originaliteit en kwaliteit in kinderkleding. Een winkel waar van alles te vinden is voor eigenwijze en hippe jongens en de meisjes van deze tijd. In de maten 92 t/m 176 verkoopt Corry betaalbare, goede eerlijke en vooral draagbare kleding.

"Inmiddels weet ik wel wat de Schoonhovense jeugd graag aantrekt. Jongens willen gewoon stoer en gemakkelijk en ook voor meisjes zijn de prinsessenjurkjes voorbij. Die zitten alleen nog maar in de verkleedkist. Natuurlijk verkoop ik nog wel jurkjes met hier en daar een glimmertje, maar de kindermode wordt steeds meer volwassenkleding in het klein."

Corry verzorgt naast de verkoop ook de inkoop van haar kleding zelf. "Regelmatig kom ik bij merken zoals Looks, Levi's en Cars. Daar koop ik bij voorkeur niet de gehele collectie, maar kies juist dat wat de kinderen in Schoonhoven en omgeving aanspreekt."

Kinderen en hun ouders kunnen in de nieuwe Spetters 4 Kids rustig rondsnuffelen. En wanneer de klant er zelf niet uitkomt, denkt Corry graag met hen mee en stelt verrassende combinaties samen.

Adri Verhoeven

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden