Jan Vente en Teus Slingerland verrichten de opening van de vernieuwde Albert Heijn in Lekkerkerk.
Jan Vente en Teus Slingerland verrichten de opening van de vernieuwde Albert Heijn in Lekkerkerk. (Foto: PR)

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Lekkerkerk

  •   1320 keer gelezen

LEKKERKERK • Wethouder Jan Vente verrichtte donderdagmiddag de opening van de vernieuwde Albert Heijn in Lekkerkerk. De supermarkt van het ondernemersechtpaar Carola en Teus Slingerland onderging een ingrijpende verbouwing en heeft nu het nieuwste winkelconcept. 

Klanten vinden er een ruimer assortiment aan verse producten, zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa's. 

"Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit", vertelt Teus Slingerland. "Er is nu 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groenten en fruit langer vers blijven. Er is tevens een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden."

Gevarieerd
Naast brood en broodjes vinden klanten bij de bakkerij ook taarten, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook worden vleeswaren en Hollandse kazen in elke gewenste hoeveelheid vers gesneden. 

De vernieuwde winkel heeft nu zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen. Het is tevens mogelijk de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa te scannen. Teus Slingerland hoorde daar al veel positieve reacties over, "maar als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard."

Er zijn meer technische innovatieve snufjes. Zo hangen er - ter inspiratie - door de hele winkel grote beeldschermen met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Slingerland: "Ook zijn wij een van de eerste winkels met elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment."

Enthousiasme
Met de heropening is er voor het ondernemersechtpaar en hun medewerkers een einde gekomen aan een hectische periode. Tijdens de verbouwing werden de medewerkers opgeleid tot 'master in vers'. Zij staan klaar om klanten te adviseren over verse producten, de nieuwste smaken en de lekkerste borrelplanken. Slingerland: "Het enthousiasme van onze medewerkers is hartverwarmend. Klanten zullen dat nu zelf kunnen ervaren."

Albert Heijn aan de Kerkweg 100 in Lekkerkerk is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }