Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• De drie mannen die probeerden in te breken in een woning aan de Jan Steenstraat in Krimpen aan den IJssel.
• De drie mannen die probeerden in te breken in een woning aan de Jan Steenstraat in Krimpen aan den IJssel. (Foto: Opsporing Verzocht)

Mogelijk zelfde daders achter twee inbraakpogingen Krimpen aan den IJssel

  •   2358 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het televisieprogramma Opsprong Verzocht besteedde maandagavond aandacht aan een tweetal inbraakpogingen in Krimpen aan den IJssel. Bij beide pogingen gaat het vermoedelijk om drie dezelfde daders. 

De eerste inbraakpoging was op maandagavond 21 januari 2019. Op camerabeelden is te zien hoe drie mannen met bivakmutsen op de tuin inlopen van een woning aan de Jan Steenstraat. Twee mannen proberen met een breekijzer de deur open te breken terwijl de derde man op de uitkijk staat. Als het niet lukt om binnen te komen, lopen de drie weg om het enkele minuten later nog een keer te proberen. Als ook deze poging mislukt, druipen de drie af.    

Twee dagen later, op woensdag 23 januari, proberen drie mannen in te breken bij een woning aan de Lansing. Gezien hun kleding en gedrag gaat het hoogstwaarschijnlijk om dezelfde daders. Ook hier lukt het ze niet de woning binnen te komen. Het geluk van de bewoners van beide woningen: hun ramen en deuren zijn beveiligd met sloten met een Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Op de website van Opsporing Verzocht staan beelden van de twee inbraakpogingen die beide tussen 19.50 en 22.05 uur hebben plaatsgevonden.

Wie informatie heeft kan contact opnemen met de politie via: 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem). 

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }