Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Groepsfoto van Team Krimpenerwaard in het nieuwe tenue.
• Groepsfoto van Team Krimpenerwaard in het nieuwe tenue. (Foto: José Donatz)
fotoreportage

Teamtenue voor Alpe d’HuZessers

  •   865 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Team Krimpenerwaard hield woensdag een uitzwaaiavond in Trattoria Casa Caminita te Ouderkerk aan den IJssel.

De smakelijke en feestelijke bijeenkomst werd druk bezocht, wat het team nog eens 1.000 euro opleverde. Hiermee staat de teller al op ruim 50.000 euro.

Tenue
De teamleden kregen van de gemeente Krimpenerwaard een speciaal tenue overhandigd, dat ze tijdens trainingen en Alpe d'HuZes kunnen dragen. Op het shirt wordt de regio prominent in beeld gebracht.

Eén van de teamleden is burgemeester Roel Cazemier. Hij blikte vooruit naar Alpe d'HuZes en zei trots te zijn dat vanuit de gemeente een flinke delegatie zal zich inzetten voor KWF Kankerbestrijding: "Vrijwel iedereen kent in zijn omgeving helaas wel iemand die met kanker te maken heeft. Het is mooi om met z'n allen een vuist te maken tegen de ziekte."

Het team reist begin volgende maand af richting Frankrijk, om daar op donderdag 6 juni deel te nemen aan Alpe d'HuZes. De burgemeester zal wandelend de Alpe d'Huez beklimmen.

(foto's: José Donatz)

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }